Aanbod

Personal training

Doormiddel van training, voeding en coaching ga ik mijn kennis en ervaring overbrengen op jou, waardoor we wat voor mij op nummer 1 staat: werken aan JOUW doel! Dit doe ik mede door gebruik te maken van het PHP-systeem waar ik voor gecertificeerd ben en zelf ook toepas in mijn dagelijks eetpatroon. Vooraf wordt gekeken of je gestelde doel ook haalbaar en realistisch is, of misschien komen we wel tot de conclusie een ander doel veel mooier is en na afloop ook beter vol te houden is!

Boksfit

Deze lessen zijn opgebouwd uit een stukje goede boks techniek, Gecombineerd met conditionele en spierversterkende oefeningen. Lekker een uur lang je bokshandschoenen aan en heerlijk even uitkuren. De boksfit is voor elk niveau dus voel je hierin niet belemmert om mee te doen! Je boks iedere les samen met een maatje op elkaars handschoenen om zo jullie beide technieken te verbeteren.

duo training

Bij de Duo training kom je samen met je buddy om met elkaar jullie doelen te behalen. Perfect voor als je lastig gemotiveerd bent en elkaar ook kunt helpen buiten de trainingen om. Hier weer volledig op maat en doelgericht met daarbij ook het nodige voedingsadvies. Dus kom gezellig samen een uur trainen om zo tot het gewenste resultaat te komen en je doelen te behalen!

Bootcamp

Niks is er lekkerder dan heerlijk sporten in de buitenlucht samen met een groep net zo gemotiveerde kanjers als jij met hetzelfde doel. Het is een pittige work-out doormiddel van oefeningen gericht op krachttraining en uithoudingsvermogen. In de zomermaanden worden de lessen verzorgd in een afgeschermd stuk bossen naast de personal trainingsstudio. In de wintermaanden zijn de lessen op een verhard plein in het dorp. Kortom heel het jaar door zullen de bootcamps dus buiten worden gegeven, ervaar het en je komt erachter hoe lekker dit is!